اجرای جوش فورجینگ میلگرد چه الزاماتی دارد؟

دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد

دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد: برای انجام جوش فورجینگ میلگرد دستورالعملی وجود دارد که شما باید بر اساس این استاندارد و دستوراتی که وجود دارد جوشکاری را انجام دهید تا بتوانید نتیجه دلخواه خود را از این روش به دست آورید. با توجه به این مورد شرکت آفتاب تابان کنزا قصد دارد در این مطلب در خصوص دستورالعملی که شما باید به صورت دقیق اجرا کنید اطلاعاتی را ارائه دهد که می تواند برای شما بسیار مفید و کاربردی باشد. از همین رو از شما در خواست می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه این مطلب را تا انتها دنبال کنید. 

کاربر گرامی برای استفاده از خدمات مشاوره رایگان می توانید هم اکنون با شماره 02100000000 تماس حاصل فرمایید.

دستورالعمل اجرای فورجینگ میلگرد

دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به این صورت است که در ابتدا باید میلگرد را در دهانه اره قرار دهید. توجه داشته باشید که بر روی اره یک پیچ برای تنظیم کردن دهانه گیره برای سایزهای مختلف تعبیه شده است. در ادامه باید دستگاه را با یک دست به حالت عمود بر زمین گرفته، سپس باید با فشردن دکمه on دستگاه را روشن نمایید، سپس باید به کمک دست دیگر خود اره را به سمت پایین ببرید. به این ترتیب اره شروع به بریدن بخش مورد نظر از میلگرد انتخابی می کند. 

یکی از نکات مهم در دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد این است که باید بدانید دستگاه جوش فورجینگ شما دارای یک تیغه اره هم می باشد. این تیغه به گونه ای طراحی شده است که نسبت به ضربات ناگهانی بسیار حساس می باشد. بنابراین شما در این مرحله از کار با اره باید به خوبی دقت کنید و متوجه باشید که هیچ ضربه ناگهانی به تیغه اره وارد نشود. بنابراین باید سرعت اره خود را به شکلی تعیین کنید که به صورت پیوسته و آرام باشد. در صورت وارد شدن ضربه به تیغه، این بخش از دستگاه شما آسیب می بیند. 

استاندارد زمان برش میلگرد به کمک اره

در ادامه بررسی دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید بدانید که شما باید برای بریدن میلگرد یک زمان استاندارد را رعایت کنید. از همین رو ما برای اینکه شما بتوانید بدون آسیب وارد کردن به تیغ دستگاه عمل اره کردن را انجام دهید، جدولی از زمان استاندارد برای برش میلگرد را برای شما فراهم کرده ایم. برای درک بهتر این جدول در ابتدا باید به شما بگوییم که برای مثال شما برای برش میلگردی با قطر 20 توسط دستگاه فورجینگ و اره این دستگاه نیاز به هشت ثانیه زمان دارد، سایر استانداردها را در جدول ذیل می توانید مشاهده کنید:

ردیف سایز میلگرد  زمان استاندارد مورد نیاز برای برش تعداد برش
1
18
5 ثانیه
2000
2
22
6 ثانیه
1800
3
25
8 ثانیه
1500
4
28
12 ثانیه
1200
5
32
14 ثانیه
1000

شما باید در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به خوبی این استانداردهای زمان برش را رعایت کنید. این امر می تواند موجب شود که شما برشی بدون نقص داشته باشید و بتوانید بدون هیچ ایرادی نسبت به برش میلگرد اقدام کنید و فشار زیادی را به دستگاه خود نیز وارد نکنید تا در سلامت باشد. 

نکته: در ادامه بررسی دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید به شما بگوییم که شما می توانید تعداد برش توسط یک تیغه را افزایش یا کاهش دهید. این افزایش و یا کاهش باید بر اساس شرایطی که وجود دارد صورت بگیرد و باید اقدامی کارشناسانه باشد. اما به هر حال اگر به این نتیجه رسیدید که باید تعداد برش را در مقطعی کاهش دهید و سپس در مقطع دیگری این تعداد برش را افزایش دهید، می توانید این کار را به صورت دستی و توسط اپراتوری که این کار را انجام می دهد به راحتی و بسیار ساده انجام دهید. 

چگونگی انجام جوش فورجینگ

در ادامه بررسی دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به نکته مهم دیگری باید اشاره کنیم. در این مرحله و بعد از برش شما باید دو سر میلگردهای بریده شده را درون گیره نگهدارنده که یکی از اجزای دستگاه جوش فورجینگ میلگرد می باشد، قرار دهید. توجه کنید که مرکز اتصال میلگردها باید در مرکز گیره نگهدارنده باشد و دقیقا روبروی یکدیگر قرار داشته باشد. در ادامه شما باید به کمک یک آچار مخصوص که آچار جغجغه ای می باشد، پیچ های نگهدارنده میلگردها را به خوبی در جای خود به اندازه کافی محکم کنید. 

در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد شما باید دقت داشته باشید که نباید پیچ بر روی آج میلگرد بسته شود. توجه کنید که پیچ باید حتما دقیقا در میان دو آج قرار بگیرد. توجه کنید که اگر این مورد را رعایت نکنید امکان دارد که در حین وارد آمدن فشار میلگردها در جای خود حرکت کند. اگر چنین اتفاقی برای شما در زمان جوشکاری به وجود آید باید بدانید که جوشکاری شما به صورت کلی خراب می شود. به این ترتیب شما باید بدانید که ادامه عملیات جوشکاری فورجینگ برای شما می تواند کاملا غیر ممکن باشد. 

در ادامه بررسی دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید به شما بگوییم که دستگاه شما دارای دو کپسول می باشد که بر روی هر کپسول یک مانومتر متصل است. بعد از هر مانومتر یک خروجی وجود دارد که شیلنگ ها به آن متصل می شود. دو شیلنگ وجود دارد که شما باید بدانید شیلنک آبی رنگی که در این ناحیه وجود دارد برای گاز اکسیژن شما می باشد. همچنین یک شیلنگ دیگر مخصوص گاز استیلن وجود دارد که این شیلنگ قرمز رنگ می باشد. توجه کنید که این دو شیلنگ را با یکدیگر اشتباه نگیرید چرا که مشکل ساز می شود. 

شروع کار مشعل در جوش فورجینگ میلگرد

در ادامه دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به استفاده از مشعل می رسیم. در این مرحله شما باید مشعل را به دست بگیرید و سپس به وسیله کلید به پمپ هیدرولیک فرمان می دهیم تا به این ترتیب سیلندر فشار شارژ شود. در این بخش شما باید کلید را برای مدت چند ثانیه نگه دارید تا عقربه پمپ هیدرولیک دستگاه شما به عدد مورد نظر برسد. توجه کنید که ما در این بخش یک عدد ثابت نخواهیم داشت. چرا که این عدد با توجه به سایزی که میلگرد دارد می تواند متفاوت باشد. 

در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید به خوبی دقت داشته باشید که قبل از فشار دادن کلید و اقدام به شارژ سیلندر، جک هیدرولیک کاملا در جای خود، در گیره های نگهدارنده قرار گرفته باشد. حالا باید شیرهای گازهای اکسیژن و استیلن را به میزان لازم بر روی مشعلی که در دست گرفته اید باز کنید. در این بخش باید از یک فندک مخصوص استفاده کنید و مشعل خود را روشن کنید. شکل ظاهری شعله باید طوری باشد که سر شعله ها باید با هم تماس پیدا کنند و در مرکز یک خط آتش افقی را درست کنند. 

در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به شما می گوییم که شما می توانید از یکی از روشهای تقریبا کاربردی و حرفه ای برای تنظیم شعله استفاده کنید. شما برای تنظیم شعله در این بخش می توانید به راحتی از گوش دادن به صدای شعله تنظیم را انجام دهید. اما توجه داشته باشید که اگر شما در این امر به اندازه کافی تجربه و تخصص نداشته باشید، با گوش دادن به صدای شعله چیز چندان زیادی دستگیر شما نمی شود. به همین دلیل در صورت عدم تخصص و تجربه قبلی از این روش استفاده نکنید. 

شروع عملیات حرارت دادن

در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به شروع عملیات حرارت دادن به درز اتصال می کنیم. در این بخش شما باید با یک دست، دسته مشعل را در اختیار خود قرار دهید و سپس یک انگشت خود را بر روی کلید فرمان پمپ هیدرولیک قرار دهید. در این حین باید دست دیگر شما به صورت تکیه گاه در محل شیر اکسیژن قرار بگیرد، باید در این بخش انگشت شصت خود را روی شیر آن قرار دهید، با انجام این کار همه چیز برای این که به درز اتصال میلگردهای مورد نظر حرارت دهید آماده است. 

در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به شما دو نکته مهم را گوشزد می کنیم. باید توجه داشته باشید که در این بخش و در حین حرارت دادن به محل درز اتصال، شعله شما باید حتما به میلگرد شما عمود باشد. نباید زاویه اضافه ای را در این بخش به شعله نسبت به میلگرد بدهید. نکته دیگری هم که باید مورد توجه شما باشد این است که باید دقت داشته باشید که در زمان حرارت دادن حتما باید میلگرد شما دقیقا در مرکز شعله قرار داشته باشد تا حرارت کافی و مورد نیاز را دریافت کند. 

در ادامه دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید به شما بگوییم که شما باید حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید، که محل اتصال به حالت خمیری و سرخ درآید. فراموش نکنید که در همین زمان کلید فرمان پمپ هیدرولیک را پنج ثانیه نگه دارید تا فشار دوم وارد شود. حالا شیر اکسیژن را باز می کنیم تا شعله کوتاه و حرارت زیاد شود. حالا شعله را در طول میلگرد گرفته و با یک مکث کوتاه حرارت می دهیم. در این مرحله طرفین محل اتصال ما نیز به اندازه مورد نیاز ما به رنگ سرخ درآمده و خمیری می شود. 

توجه به درجه فشار روی پمپ هیدرولیک

در این حالت از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید حتما به درجه فشار روی پمپ هیدرولیک توجه داشته باشیم؛ تا هر زمان که عقربه در حالت برگشت، به عدد مورد نظر رسید، دوباره کلید روی دسته مشعل را فشار داده تا فشار نهایی بر روی میلگردها وارد شود. توجه داشته باشید که مقدار فشار سوم وارد شده بسیار مهم می باشد. در این بخش مقدار فشار سوم باید حتما به قدری باشد که قطر محلی که جوش فورجینگ در آن انجام می شود به اندازه مناسب برای داشتن استحکام برسد. 

نکته: در این بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد باید به شما بگوییم که قطر محل جوش را باید به صورت چشمی کنترل کنید تا به اندازه مورد نظر برسد. اندازه استاندارد قطر محل جوش باید حتما 1/4 برابر قطر میلگرد و طول جوش نیز باید حتما 1/1 برابر قطر میلگرد باشد. برای مثال قطر جوش باید برای میگلرد سایز 20 چیزی حدود 25 میلیمتر و عرض آن باید در حدود 22 میلیمتر باشد. در صورتی که این قطر و این طول را به دست آوردیم می توانیم اطمنینان داشته باشیم که تا اندازه زیادی جوشکاری ما دقیق صورت گرفته است. 

اتمام جوشکاری فورجینگ میلگرد

در ادامه بررسی دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به بخش انتهایی کار می رسیم. پس از اتمام جوشکاری شعله را از محل جوش خارج کنید. حالا باید مقدار اکسیژن را کم کنید تا شعله به حالت اول بازگردد. سپس باید برای خاموش شدن شعله شیر اکسیژن و استیلن را به آرامی ببندید. حالا باید در این مرحله کلید کنترل فشار جک را به مدت پنج ثانیه نگه دارید تا فشار از روی میلگرد برداشته شود. حالا باید پیچ های نگهدارنده را به کمک آچارهای مخصوص آن را باز کنیم. در ادامه نیز باید میلگرد را خارج کنیم. 

نکته: در آخرین بخش از دستورالعمل اجرایی جوش فورجینگ میلگرد به شما توصیه می کنیم که این نکته مهم را حتما در نظر داشته باشید. هرگز بر روی جوش گرم نباید آب و یا مواد خنک کننده دیگری را بریزید. اگر این کار را انجام دهید در محل جوش تنش و همچنین شوک حرارتی به وجود می آید. اگر چنین اتفاقی برای شما رخ دهد شما با تغییر ساختاری مولکولی فلز و همچنین جوش روبرو می شوید  که می تواند موفقیت آمیز بودن جوش فورجینگ شما را به صورت جدی با خطر روبرو کند و به جوشکاری شما آسیب وارد کند. 

امتیاز: 5 از 5. مجموع 2 رای
افزودن نظر
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۱/۱۲/۱۸ | مقالات | وحید یوسفی مهر | بازدید: 1101 | 1678372751