روش جوشکاری با گاز اکسی استیلن

جوش فورجینگ سر به سر میلگرد با گاز اکسی استیلن

روش جوشکاری با گاز اکسی استیلن

روش جوشکاری با گاز اکسی استیلن: دو مخزن گاز استیلن و اکسیژن توسط فشار سنج ها و شیرهای تعبیه شده بر روی مخزن ها، فشار لازم هر گاز را تامین می کنند. به این ترتیب از طریق شیلنگ های مجزا گاز را به یک مشعل می رسانند. گازهای درون مشعل با یکدیگر مخلوط شده و به همین ترتیب از آن خارج می شوند. توجه داشته باشید که تمام فرایند بر این اصل استوار است که گاز خارج شده از این مشعل کاملا قابل اشتعال می باشد. این گاز به واسطه یک جرقه زن مشتعل شده و با تنظیم نسبت گاز استیلن و اکسیژن بر روی بدنه مشعل می توان ویژگی های شعله را که وابسته به کاربردی که دارد می تواند مهم باشد، تنظیم نمود. به این تریب و با توجه به این مورد حرارتی را می توان به دست آورد که دقیقا مورد نیاز ما برای ایجاد جوش فورجینگ میلگرد می باشد. 

وقتی شعله مناسب ایجاد شد دیگر می توان محل اتصال را گرم کرد، سپس با ادامه همین فرایند می توان این محل را ذوب کرد. توجه داشته باشید که در این روش جوشکاری از مفتول های همجنس با قطعات در کمک به شکل گیری جوش و پر کردن فضای خالی میان قطعات استفاده می شود. به این نکته باید توجه داشته باشید که شعله به وجود آمده مفتول و همچنین محل اتصال قطعات را ذوب می کند. به این ترتیب اتصال میلگرد با امتزاج مذاب ها می تواند ممکن شود. در صورتی که شما به اندازه کافی صبر کنید تا مذاب ها به مرور زمان سرد شوند، اتصالی که به وجود آمده به اندازه کافی محکم می شود. این اتصال در این شرایط آماده قرار گیری بر روی کار می باشد چرا که می تواند بارها و فشارهایی که بر روی آن وارد می شود را تحمل کند. 

جوش فورجینگ سر به سر میلگرد با گاز اکسی استیلن 

جوش فورجینگ میلگرد یکی از روش های جوشکاری با گاز اکسی استیلن می باشد. در این روش اتصال کار اصلی به گونه ای می باشد که دو سر میلگرد برای اتصال در شرایط دمایی پایین تر از دمای ذوب قرار می گیرند. در این روش دو سر میلگرد توسط فشار وارده با یکدیگر ادغام می شوند. در این روش حرارت حاصله جهت رسیدن به این دما ناشی از سوخت گاز اکسی استیلن در مشعلی شامل چند خروجی شعله جهت یکنواخت کردن حرارت در کلیه سطوح مقطع گرد میلگرد حاصل می شود. 

جوش فورجینگ میلگرد با گاز اکسی استیلن از دسته روش های جوشکاری ذوبی کامل محسوب نمی شود. بلکه این روش، نوعی روش جوشکاری فاز جامد است که عمل اتصال را بدون ذوب کردن کامل فلز پایه به انجام می رساند. پیکر بندی مجدد اتم ها با حرارت دهی سطحی در دمایی بالاتر از دمای تبلور مجدد رخ داده و اتصال در این روش به کمک تغییر فرم پلاستیک به وجود آمده از بهم فشردگی ایجاد می شود. به همین دلیل این روش یکی از روش های مرسوم و بسیار مهم و کاربرد در اتصال میلگردها می تواند باشد. 

روش جوش فورجینگ با گاز اکسی استیلن نسبت به روشهای دیگر اتصال، یعنی اتصال مکانیکی و اتصال روی هم، از صرفه اقتصادی بسیار بیشتری برخوردار می باشد. همچنین باید بدانید که در این روش استحکام ناحیه اتصال، بیشتر از خود ماده اولیه می باشد. همچنین باید بدانید که سرعت اجرای اتصال به این روش بسیار بیشتر و فرایند اجرا در این روش بسیار ساده تر نسبت به روش های دیگر می باشد. این عوامل در پروژه های بسیار زیادی دارای اهمیت می باشند که به عنوان نمونه برخی از این پروژه ها عبارت اند از:

  • پروژه های سد سازی 
  • سازه های بتنی
  • مترو 
  • پل سازی 

نکته: در میان روش های ایجاد اتصال میلگردها، جوش فورجینگ سر به سر میلگرد می تواند یکی از به روزترین و مهم ترین روش های کاربردی محسوب شود. این روش برای شما می تواند مزایای بسیار زیای را به همراه داشته باشد. از همین رو معمولا ما کمتر شاهد استفاده از روش های اتصال روی هم و یا اتصال مکانیکی برای میلگردها هستیم. اما مهمترین نکته ای که در این خصوص باید بدانید این است که فورجینگ میلگرد امری بسیار تخصصی می باشد که اجرای آن از عهده هر جوشکار تازه کار یا ناوارد به این روشی بر نمی آید. 

امتیاز: 5 از 5. مجموع 1 رای
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۱/۱۲/۱۸ | مقالات | وحید یوسفی مهر | بازدید: 493 | 1678315378