همه چیز در مورد جوش فورجینگ

جوش فورجینگ

همه چیز در مورد جوش فورجینگ

همه چیز در مورد جوش فورجینگ: ما در این مطلب قصد داریم به صورتی کاملا جامع در مورد جوش فورجینگ و تمامی مزایا و معایب این جوش و همچنین قیمت آن به شما اطلاعاتی را ارائه دهیم که می تواند برای شما بسیار مفید و کارآمد باشد. صنعت جوشکاری در تمامی دنیا دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد و در واقع بدون استفاده از این صنعت نمی شود کارهای زیادی را در ساخت و ساز انجام داد. این کار نیازمند تخصص و مهارت می باشد و اگر در انجام آن به خوبی اصول اصلی و اولیه رعایت نشود نتایج جبران ناپذیری را به بار خواهد آورد. برای جوشکاری در بخش های مختلف روش های متفاوتی وجود دارد که هر یک از این روش ها دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد. اگر شما به خوبی با روش های مهمی مانند فورجینگ آشنا باشید می توانید راحت تر تصمیمات لازم را بگیرید.


جوش فورجینگ چیست


در ابتدا باید در مورد اینکه این نوع جوشکاری چیست به شما اطلاعات لازم را ارائه دهیم تا همه چیز در مورد جوش فورجینگ را به خوبی بدانید و بتوانید با مزایای و معایبی که این جوش دارد به خوبی آشنا شوید. به همین دلیل لازم است که در ابتدا در خصوص ماهیت این جوش به شما توضیحاتی را ارائه دهیم که می تواند برای شما بسیار مفید و کاربردی باشد. ماهیت روش جوش فورجینگ یا جوش سر به سر میلگرد، جوش بدون ذوب کامل فلز یا میلگرد می باشد و به همین دلیل است که این روش جوشکاری را یک روش جوش فاز جامد می شناسند، اجرای این روش به این شکل است که در ابتدا دو سر میلگرد که قصد اتصال میان آنها وجود دارد توسط یک مشعل گاز اکسی استیلن حرارت و گرما داده می شود تا دو سر میلگردها به صورت خمیری شوند.


در مرحله بعد از ایجاد این حالت، نوبت آن می رسد تا میلگردها به صورت یکسان بر روی هم قرار گیرند و به یکدیگر متصل شوند.زمانی که حرارت به 1200 تا 1300 درجه سانتی گراد برسد، مولکول های میلگردها انرژی لازم برای فعال سازی را بدست می آورند و بعد از آن با قرار گیری میلگردها بر روی یکدیگر مولکول ها در ناحیه اتصال با یکدیگر ادغام می شوند و مقاومت بسیار مطلوب و باکیفیتی را ایجاد می کند. که این کیفیت می تواند در نتیجه نهایی تاثیر مستقیمی داشته باید و دوام و ماندگاری بسیار بالایی را ایجاد کند و همین امر می تواند به تنهایی تعیین کننده باشد از همین رو باید با کیفیت و دقت بالایی اجرا شود تا نتیجه نهایی به خوبی حاصل شود.


در ادامه مطلب همه چیز در مورد جوش فورجینگ باید به یک مسئله بسیار مهم اشاره داشته باشیم که دانستن آن برای شما نمی تواند خالی از لطف باشد. یک موضوع مهم که باید در جوش فورجینگ یا جوش سر به سر میلگرد به آن توجه شود این است که دو سر میلگردها باید کاملا تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشند تا باعث اختلال در جوش نشود و همچنین اتصال صورت گرفته به مقاومت و استحکام درستی برسد و به گونه ای نباشد که مجددا نیاز به انجام فرآیند جوشکاری در آن ناحیه وجود داشته باشد زیرا این امر باعث افزایش هزینه و اتلاف وقت می شود. در این صورت دیگر مسئله مقرون به صرفه بودن برای شما وجود نخواهد داشت و همین مسئله می تواند موجب بروز آسیب های فراوانی به کار شما شود. به همین دلیل هم به شما توصیه می کنیم که این نکته مهم را در نظر داشته باشید تا مبدا دچار این مشکل شوید و به دلیل تلاف زمان و هزینه های زیاد مزایای مهمی را از دست بدهید.


تاریخچه جوش فورجینگ


حالا که با جوش فورجینگ آشنا شدید زمان آن فرا رسیده است که همه چیز در مورد جوش فورجینگ را با معرفی تاریخچه ای که این نوع جوشکاری دارد به شما بیان کنیم. در این رابطه باید این نکته مهم را بدانید که اولین کشوری که اجرای جوش فورجینگ یا جوش سر به سر میلگرد را به مرحله اجرا رساند کشور کانادا بود که در صنعت ساخت ریل راه آهن از آن استفاده نمودند، در واقع با استفاده از این روش به دنبال ایجاد مقاومت و امنیت بیشتر در اتصال ریل های آهنی بودند که توانستند با این روش جوش به آن میزان از مقاومت و استحکامی که نیاز داشتند برسند.


در این سال ها استفاده از این روش جوشکاری طرفداران بسیار زیادی دارد که مهم ترین دلیل آن وجود مقاومت بالا و مقاوم سازی سازه های بتنی است، آنچه که بیش از هر مورد دیگری برای کارشناسان و متخصصان ساخت سازه اهمیت دارد حفظ امنیت جان و مال ساکنین ساختمان ها است بدین ترتیب همواره به دنبال راهی هستند تا این امنیت به حداکثر برسانند. همانطور که مشاهده می کنید اهمیت بالایی را این نوع جوشکاری دارد و شما باید به خوبی با این مسئله آشنا باشید.


نحوه و چگونگی انجام جوش فورجینگ


به صورت کلی برای اجرای جوش فورجینگ شما باید سه مرحله بسیار مهم را در نظر داشته باشید. اگر بخواهیم دسته بندی کنیم و بر اساس یک الگوی ثابت در مورد جوش فورجینگ به شما بگوییم تا شما همه چیز در مورد جوش فورجینگ را به خوبی بدانید نیاز است که در مورد اینکه جوش فورجینگ چگونه و در چه مراحلی انجام می شود اطلاعات خود را تکمیل کنید. سه مرحله بسیار مهم و اساسی در تعیین چگونگی این نوع جوشکاری عبارت است از:


• قرار گیری دو سر میلگرد که قصد اتصال میان آنها وجود دارد باید به درستی و یکسان با هم انجام شود.


• گرما و حرارت دادن به سر میلگردها تا جایی که کاملا خمیری و نرم شوند.


• بعد از اینکه دو سر میلگرد حالت خمیری شد باید حرارت دادن متوقف شود و دو سر میلگرد به یکدیگر متصل شود تا با یکدیگر ادغام شوند.


سخن پایانی


ما در این مطلب سعی کردیم همه چیز در مورد جوش فورجینگ را به شما ارائه دهیم اما اگر شما به موارد بیشتری در مورد این نوع جوشکاری نیازی دارید ما به شما توصیه می کنیم که با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.





امتیاز: 5 از 5. مجموع 2 رای
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۱/۰۹/۱۲ | مقالات | وحید یوسفی مهر | بازدید: 491 | 1670084611